Wij zijn LadyTech.

DiverseIT in de wereld van IT!

In 2020 richt True Legends een nieuw label op: Lady Legends. Lady Legends ontstond als een reactie op het vrouwenquota en de behoefte om ons steentje bij te dragen. De huisstijl was af en de website stond klaar. Toch voelden we dat er iets niet klopte. Zijn de Lady Legends dan geen True Legends? Wat willen we nou eigenlijk bereiken met meer vrouwen in de IT? Maken we de kloof niet alleen maar groter als we voor vrouwen een aparte beweging oprichten? We gingen terug naar de tekentafel!

Januari 2021 startte met een nieuwe brainstorm. We verdiepten ons in de mensen met wie we werken, de sector waarin we hen plaatsen en de behoeften die zij benoemen. We hoorden verhalen over diversiteit. Niet alleen in gender maar ook in leeftijd, achtergrond en opleidingsniveau. Zo ontstond DIT. DiverseIT. Een beweging die zich bezighoudt met werken aan, het stimuleren van en content maken over diversiteit in de IT sector. Op dit moment is er een tekort aan vrouwen in de IT. Ze zijn flink in de minderheid en zien maar weinig rolmodellen in de sector. Gelijkheid staat nog steeds hoog op onze agenda.

DIT zal zich dit jaar focussen op het vrouwenquota en meer vrouwen in de IT. Daarnaast houden we onze ogen open voor alles wat met diversiteit te maken heeft. Onze Talent Managers spreken Nederlands én Engels en verdiepen zich in de cultuur van de expats waarmee we werken. Onze website zal Nederlands én Engelstalige content bieden. We zullen ons best doen om diversiteit in de IT te bevorderen, het goede voorbeeld te geven en onze reis met jullie te delen. We verdiepen ons in gendergelijkheid, leeftijdsfasebewust personeelsbeleid, inclusiviteit en alles wat daarmee te maken heeft. Dit is wat DIT belangrijk vindt!

We staan open voor alle tips en feedback van onze volgers. Deze reis maken we immers samen!

 
 
 

Core values.

Wij werken volgens onze kernwaarden:
We are positive;
We get things done;
We are pro’s;
We help people grow.

Die kernwaarden zie je terug bij onze DIT‘ers, of ze nu op kantoor of bij de klant zijn.

Be optimistic

We zijn vriendelijk en optimistisch

We zijn krachtig en energiek

We zijn creative masterminds

We verliezen nooit; we winnen of we leren

We are positive.

We get things done.

Be decisive

We doen alles om onze doelen te halen

We hebben lef en denken in oplossingen

We nemen altijd onze verantwoordelijkheid

We komen beloftes na

Be bright

We zijn meesters in ons vak

We doen wat nodig is om vooruit te komen

We vragen om eerlijke feedback en handelen ernaar

We gaan met volle moed door, ook als het even tegenzit

We are pro's.

We help people grow.

Be supportive

We zijn een voorbeeld voor anderen

We zijn oprecht, nieuwsgierig en leergierig

We zijn altijd in beweging

We weten met wie we werken

Contact us!