Our IT services.

Flexibility is key

DiverseIT leidt op dit moment talentvolle dames op in de volgende domeinen:

Software Development

Cyber Security

Data & AI

Cloud & Infrastructure

DiverseIT is meer dan een werkgever en een business partner. DiverseIT is een business en career friend. We zijn er in goede, maar ook in mindere tijden. We kijken naar de behoefte van vandaag en spelen in op de behoefte van morgen.

Wij helpen ambitieuze meiden om hun dromen in de IT waar te maken. Want het kan, écht. Wij helpen deze DIT talents waar nodig, professioneel en persoonlijk.

DiverseIT werkt met IT en interim professionals. We bieden kennis, advies en tools om groei te verwezenlijken. Zo hebben we ambitieuze organisaties voorsprong te verkrijgen en behouden.

CONTACT US

Onze diensten.

Detachering

Het DIT talent is bij ons in dienst en werkt aan een geschikte tijdelijke opdracht bij een van onze opdrachtgevers.

Deta-vast

Het DIT talent en opdrachtgever leren elkaar kennen in de praktijk. Na een vooraf afgestemde periode treedt zij kosteloos in dienst bij de opdrachtgever.

Freelance

Het zelfstandig ondernemende DIT talent gaat tegen een vooraf afgesproken uurtarief aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

IT Talent Program

Het DIT talent wordt in samenspraak met de opdrachtgever opgeleid tot expert binnen een IT domein. Zij leren elkaar kennen in de praktijk. Na het afronden van het IT talent program treedt zij kosteloos in dienst bij de opdrachtgever.

‘Hoe wij werken? Samenwerken zoals je met vrienden zou doen: eerlijk, respectvol, met passie en plezier. Dat maakt ons dé Career en Business friend.’

Willem Bosch, CEO bij True Legends

Neem vrijblijvend contact op